Over SportBSO Netwerk

SportBSO Netwerk is een nieuw initiatief  Allard Ganzevles (SportUnie).

Bij SportBSO Netwerk koppelen we jouw sportieve talent aan kinderopvangorganisaties die naar werknemers of zzp-ers op zoek zijn. We werven actief, kennen de branche goed, werken transparant en persoonlijk en bieden van start tot finish ondersteuning in het gehele proces.

Wat doen wij?

Onze aanpak

Onze aanpak is persoonlijk en no-nonsense. Heb je interesse in een vacature? Dan kun je meteen solliciteren via onze website. Geen probleem. Maar we kunnen ook beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we je leren kennen en inventariseren wat jouw specifieke wensen en ambities zijn. Na dit gesprek vertellen wij jou meteen waar je aan toe bent. Kunnen wij je voorstellen bij één van onze opdrachtgevers, dan doen we dat direct. Hebben we geen mogelijkheden vertellen we je dat ook. Jouw voordeel is dat je weet waar je aan toe bent.

Wij zijn er voor je

Tijdens de kennismaking staan wij voor je klaar. Je staat er dus nooit alleen voor! Of je nu op zoek bent naar een vaste nieuwe uitdaging bij één van onze opdrachtgevers of dat je een tijdelijke functie zoekt, wij bieden je een passende oplossing op basis van jouw ambitie en motivatie.

Nieuwsgierig of SportBSO Netwerk ook voor jou dé uitdaging heeft? Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.